Wykształcenie: podstawowe
Wymagania inne:
doświadczenie minimum 5 miesięcy, praktyczna znajomość technologii przygotowywania pizzy, makaronów oraz podstawowych dań kuchni włoskiej, umiejętność wypieku pizzy w piecu gastronomicznym oraz kontroli temperatury i czasu wypieku, znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa żywności (HACCP), umiejętność przygotowywania deserów kuchni włoskiej, organizacji miejsca pracy i pracy pod presją czasu.
Sosnowiec
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 5 000 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
PODOBNE OGŁOSZENIA
przygotowywanie posiłków, praca w godzinach 10.00-20.00 Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: 1 rok...
przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, układanie menu. Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż -...